(0)

De salon

De salon Lisa Ballarin Beauty and Cosmetics is gevestigd in Stratum, Eindhoven en het is niet alleen een schoonheidssalon, maar ook een referentiepunt voor de natuurlijke behandeling van gezicht en lichaam. Het werd in 2017 geopend door Lisa's passie, ook bedenker van de Natural Beauty Methode en zijn exclusieve anti-aging gezichts- en lichaamsmoderniseringsbehandelingen.

Lisa Ballarin Beauty and Cosmetics

Geen simpele

schoonheidssalon,

maar een natuurlijke luxe.

Lisa zorgt op een natuurlijke manier over schoonheids- en welzijnsbehandeling, waarbij gebruik wordt gemaakt van de exclusieve Natural Beauty Methode. De methode richt zich op verschillende schoonheidsproblemen, zoals veroudering, couperose, donkere vlekken, uitdroging, vetophopingen en cellulitis.

Toning en hermodellering behandelingen van het lichaam zonder diëten of vermoeiende trainingen is mogelijk en Lisa zorgt dat elke behandelingen luxe verwennerijen die ontspanning en balans bieden. Wat je nodig hebt zijn de behandelingen van Lisa en, het meeste belangrijk, dat je ook zelf inzet en doorzettingsvermogen toont.

Natuurlijke behandelingen

Persoonlijk programma

Luxe en Ontspanning

De eerste stap? Het is de NB Start Treatment, waarbij een Geavanceerd Esthetisch Consult plaatsvindt om de aard van de onvolkomenheden te identificeren. De behandelingen maken deel uit van programma's die zijn afgestemd op de individuele behoeften van het lichaam. Het is belangrijk om de oorzaak van het probleem te begrijpen en het lichaam voor te bereiden om klaar te zijn om behandelingen te ondergaan.

Natural Beauty Methode ontwikkeld door Lisa, gericht is op het hermodelleren van het lichaam en het bereiken van een jeugdiger uiterlijk door de unieke kenmerken:

 

  • het combineerd klassieke technieken met de nieuwste technologieën
  • geavanceerd esthetisch adviesen
  • persoonlijke en op maat gemaakte programma's
  • continu toezicht in de tijd om de voortgang te volgen

 

 

Een exclusief methode

Het geheim

Lisa Ballarin

 

Eigenaresse

 

Ik ben Lisa Ballarin, de bedenker van de exclusieve Natural Beauty Methode voor gezichtsverjonging en lichaamsremodellering. Al meer dan 15 jaar ben ik met passie actief in de schoonheidswereld, met als doel concrete en langdurige resultaten te behalen voor zowel vrouwen als mannen.

 

Mijn onderzoek werd geïnspireerd door de diepe overtuiging dat uiterlijke schoonheid voortkomt uit interne harmonie. Dit heeft me ertoe aangezet om de wereld van Ayurveda te verkennen en de exclusieve Natural Beauty Methode te creëren door klassieke behandelingen, oosterse technieken en geavanceerde technologieën te combineren.

 

Wat is het geheim? Een grondig esthetisch consult, gericht op het identificeren van de ware aard van onvolkomenheden, samen met een lichaam dat klaar is voor behandelingen. Het is een effectieve methode die ook enige volharding en toewijding van jouw kant vereist, maar het zal zeker de moeite waard zijn!

De Specialiste in Natuurlijke
Gezichts- en Lichaamsbehandelingen

Lisa Ballarin Beauty and Cosmetics