(0)
De Methode Natural Beauty

Natural Beauty is het exclusieve methode van Lisa die traditionele esthetiek, geavanceerde technieken en principes van Ayurveda combineert om onvolkomenheden in het gezicht en lichaam aan te pakken. Ontwikkeld na jarenlange ervaring in traditionele en geavanceerde esthetiek en voortdurende studie op dit gebied, is het ontworpen om het gezicht te verjongen en het lichaam te modelleren, terwijl het tegelijkertijd een ontspannen moment biedt voor de klant. Het is een klein, volledig natuurlijk luxe moment om je te helpen evenwicht en harmonie in het gezicht en lichaam terug te vinden en te behouden

In tegenstelling tot andere conventionele schoonheidsbehandelingen is de Natural Beauty Methode ontwikkeld om maximaal resultaat te bereiken en dit langdurig te behouden. Dit wordt mogelijk gemaakt door een doordachte combinatie van klassieke technieken en geavanceerde technologie, ondersteund door de actie van actieve natuurlijke ingrediënten in cosmetische producten. Deze specifieke combinatie verzekert langetermijnresultaten die niet alleen de schoonheid verbeteren, maar ook het algemene welzijn bevorderen.

Een belangrijk onderdeel van de Natural Beauty Methode is het grondige esthetische advies en de voortdurende monitoring van de resultaten in de tijd. Deze sessie heeft tot doel de ware aard van de onvolkomenheid die je wilt aanpakken te achterhalen door het verkennen van je levensstijl, cosmetische gewoonten, voeding en lichaamsbeweging. Dit advies is cruciaal omdat het ons in staat stelt een programma te ontwikkelen dat speciaal voor jou is gemaakt en gericht is op jouw behoeften. Daarom is de Natural Beauty Methode uniek in zijn soort: het is een persoonlijk programma, speciaal voor jou ontworpen.

We houden niets achter: om daadwerkelijk effectieve en langdurige resultaten te behalen, is jouw actieve betrokkenheid van cruciaal belang. Met de Natural Beauty Methode willen we jou blijvende resultaten geven: Lisa garandeert 50% van het resultaat met haar behandelingen in de salon, maar de overige 50% hangt af van jouw toewijding thuis, door persoonlijke verzorging. Er worden geen strikte diëten of uitputtende sportsessies van je gevraagd, maar wel jouw voortdurende inzet om jouw gewenste vorm en verjonging te bereiken. Lisa staat aan jouw zijde bij elke stap van dit proces.

Wat is het

Waarom het bijzonder is

De doelgerichte consultatie

De resultaten verkrijgen

Langdurige resultaten

 

De harmonie tussen natuur en moderne technologie die dit method kenmerken, herinneren je huid aan haar natuurlijke functionaliteit.

Gevorderd Consult

 

De kracht ligt in geavanceerd esthetisch advies om de bron van jouw onvolkomenheden te begrijpen en het juiste plan voor jou te creëren.

Hermodellerend

 

Evenwicht herstellen, ontgiften en opnieuw vormgeven. Een voortdurend traject in de tijd om je een nieuw gevoel van harmonie te schenken.

Antiaging

 

De behandelingen geven je huid opnieuw een frisse, jonge en compacte uitstraling.

Unieke Methode

 

Een unieke en exclusieve methode die klassieke technieken combineert met de nieuwste technologieën.

Maatwerkprogramma

 

Dankzij het geavanceerde esthetische advies ontwikkelen Lisa een op maat gemaakt behandelingsplan speciaal voor jou.

Onderscheidende Kenmerken
  • De exclusieve Behandeling voor Gezicht & Lichaam
  • Onmiddelijk een stevige en stralende huid
  • Een Geavanceerd Esthetisch Adviesgesprek
  • Een slanker, ontgift en strakker lichaam
  • Een heerlijk gevoel van ontspanning
  • Een klein geschenk nade behandeling

Begin Jouw Schoonheidsreis Met De NB Start Treatment.

Boek nu je NB Start Treatment

 

Vul het formulier in en voer je telefoonnummer in, we zullen je bellen om je alle informatie over je NB Start Treatment te geven.

Naam en Achternaam  
E-mail  
Telefoon  
Bericht (optioneel)