(0)

De Behandelingen

Lisa Ballarin Beauty and Cosmetics is niet het klassieke schoonheidscentrum, haar kracht ligt niet in individuele diensten maar in geïntegreerde programma's van gepersonaliseerde schoonheidsbehandelingen en het gebruik van de meest moderne technieken.

 

Op deze pagina vind je niet alle gezichts- en lichaamsbehandelingen die we kunnen aanbieden. Onze behandelingen zijn zeer talrijk, maar het is belangrijk dat ze worden afgestemd op de behoeften van jouw lichaam.

Weet je niet welke behandelingen je moet kiezen?

Lisa zal je graag helpen en begeleiden bij je keuze!

NB Start Treatment

De initiële behandeling waaruit vervolgens alle schoonheidstrajecten worden ontwikkeld

 

  • De exclusieve Behandeling voor Gezicht & Lichaam
  • Onmiddelijk een stevige en stralende huid
  • Een Geavanceerd Esthetisch Adviesgesprek
  • Een slanker, ontgift en strakker lichaam
  • Een heerlijk gevoel van ontspanning
  • Een klein geschenk nade behandeling

Gezichtsreiniging

 

Ontdek de behandeling voor een diepgaande reiniging van het gezicht, het reactiveren van de huidweefsels en het geven van een nieuwe, stralende gloed aan je gezicht! Geniet van een egalere teint en een frisse uitstraling voor je huid. Deze behandeling is speciaal geschikt voor jongere huidtypes!

Venus Gezichtsbehandeling

 

Deze behandeling is perfect voor alle huidtypes, omdat deze vervolgens wordt aangepast met geselecteerde producten en technieken!

 

Afhankelijk van de huidproblemen wordt de huid gereinigd, gehydrateerd, in balans gebracht, gekalmeerd en dit alles wordt verrijkt met een herstellende massage die de microcirculatie stimuleert en zuurstof van dieper gelegen weefsels naar het oppervlak trekt!

 

Natuurlijke ingrediënten en belangrijke technieken... dat is wat deze behandeling onderscheidt! Doe je af en toe een reinigende behandeling? Dan is deze behandeling perfect voor jou omdat het compleet is. Heb je al een reiniging gehad, maar voel je de behoefte om je huid iets extra's te geven? Dan is deze behandeling perfect voor jou!

Divine Gezichtsbehandeling

 

Divine is echt de juiste term om deze gezichtsbehandeling te beschrijven, die dankzij specifieke technieken op schouders, nek en gezicht je gezicht zal herzuurstof geven en opnieuw zal definiëren! In de typische NB-stijl zullen de eigenschappen van planten samenkomen met specifieke technieken voor een mix met een echt liftend en remodellerend effect!

Detox Lichaamsbehandeling

 

Ontdek onze vernieuwende en hydraterende behandeling, de basis van alles! Een zachte maar intensieve behandeling die we aanbevelen om minstens 4 keer per jaar te ondergaan: bij elke seizoenswisseling en wanneer je er behoefte aan hebt!

 

Je huid wordt gerevitaliseerd met behulp van onze speciale borstel, gevolgd door een gerichte mechanische scrub om dode huidcellen te verwijderen en afvalstoffen te helpen verwijderen! Daarna wordt je lichaam gehydrateerd met een zachte boter!

Dren Lichaamsbehandeling

 

Deze behandeling is bijzonder geschikt om onvolkomenheden als gevolg van vochtretentie en slechte circulatie tegen te gaan.

 

Deze vochtafdrijvende en ontgiftende behandeling bevordert het verwijderen van vloeistoffen en afvalstoffen dankzij de actieve bestanddelen in de gebruikte massageklei!

 

De behandeling begint met een zachte zijdeachtige massage met handschoenen, gevolgd door een zeer effectieve lymfedrainage-massage!

Slim & Tonic Lichaamsbehandeling

 

Deze behandeling is speciaal ontworpen om de lichaamsvorm te modelleren. Het lichaam wordt eerst gestimuleerd met zachte zijdeachtige handschoenen. Daarna volgt een verkwikkende en stimulerende massage die diep werkt op de probleemgebieden, waardoor het metabolisme van gelokaliseerde vetten wordt gestimuleerd dankzij onze exclusieve modder, boordevol mariene algen en plantaardige actieve ingrediënten!

Gezichtsbehandelingen
Lichaamsbehandelingen
IPL Definitief Ontharing

Heb je ooit een uitnodiging voor het zwembad afgewezen omdat je geen tijd had om te harsen? Of heb je jezelf ooit klaargemaakt voor een romantische avond... en moest je een scheermesje gebruiken? Misschien merk je dat je huid, ooit glad en zacht, nu ruw lijkt en dat puistjes een echt probleem is geworden?

 

Dit zijn slechts enkele redenen waarom zoveel van onze klanten, net als jij, hebben gekozen voor ons Laser Ontharingssysteem. Dankzij onze geavanceerde MedCos IPL-SHR machine en het koelsysteem zal ontharen een effectieve en volledig pijnloze ervaring zijn!

De resultaten van ons MedCos IPL-SHR ontharingsprogramma zijn ook gegarandeerd op de donkerdere huidtypen!

 

  • Vaarwel ongewenste haren
  • Vaarwel puistjes
  • Volledig pijnloos
  • Huid zo zacht en glad als zijde

 

                                       om te bepalen hoeveel behandelingen er nodig zullen zijn om voorgoed afscheid te nemen van je haren, gebaseerd op je huid- en haartype!

Mindfulness Massage

 

De Ontspanningsmassage richt zich op de effecten en gevolgen van stress. Een mix van warme olie van rozemarijn, mirte en pepermunt om je lichaam te omhullen in een sfeer van volledige ontspanning en om opgebouwde spierspanningen te verlichten.

Lymfedrainage Massage

 

Een zachte handmatige massage die de metabolische activiteit van de huid verbetert en vooral de benen verlicht van overtollig vocht dat zich heeft opgehoopt als gevolg van afvalstoffen, met zeer drainerende bewegingen. Het is mogelijk om de lymfedrainage massage op de buik toe te voegen.

Art-Reum Massage

 

ArtReum Massage heeft als doel om diepe spanningen in het lichaam los te laten en te ontspannen. Door een mix van passieve stretchoefeningen en ontspannende handmatige technieken zul je een lichter gevoel in je lichaam ervaren, evenals verbeterde bloed- en lymfecirculatie. De voordelen zullen dus algemeen zijn.

Ontspannende Rug- of benenmassage

 

Altijd gespannen, stijve en weinig elastische rug? Dit is de juiste massage die volledig is gericht op elk deel van de rug. Schouders, nek, lumbaal en cervicaal gebied worden behandeld voor een aangenaam gevoel van lichtheid en verbeterde mobiliteit!

Handverzorging

 

De handen... jouw visitekaartje!

 

Met de NB Mani-methode, door te kiezen voor de Velvety-versie, ontvang je een volledige Manicure-service om zijdezachte, zachte en perfecte handen te krijgen, zowel voor hem als voor haar.

Voetverzorging

 

Totale voetverwennerij.

 

Los van de esthetische schoonheid is de voet de basis van ons lichaam, het deel dat ons ons hele leven ondersteunt. Deze behandeling zal volledige zorg besteden aan jouw voeten. De behandeling eindigt met een verkwikkende massage die gericht is op het verlichten van de hele voet en je een gevoel van puur lichtheid zal geven!

Epilatie "No-Hair"

 

Naast de klassieke lichaamsontharing met wax die exclusief met een spatel wordt aangebracht, is bij Lisa Ballarin Beauty and Cosmetics de No-Hair behandeling ontstaan. Een innovatief ontharingssysteem dat met een vacuümeffect op het haar zelfs de kleinste haartjes verwijdert zonder ze af te breken. Ook grotere delen van het lichaam, zoals benen en rug, kunnen snel en met de helft van de pijn worden onthaard!

 

Zeg vaarwel tegen traditionele waxsessies... probeer de No-Hair behandeling en je zult niet meer teruggaan!

Boek een check-up